Rólunk írták

Kedves Tanárnő!
Szeretném megköszönni a tanfolyamon nyújtott segítséget. Sikeres lett a nyelvvizsgám: a szóbeli 75%, az írásbeli 76% lett. Nagyon örülök.

Köszönettel M. András

Kedves Tanárnő!
Köszönöm a kedves szavakat :)  A szóbeli nagyon jól sikerült. A beszélgetős részre 42 pontot kaptam az 50-ből, úgyhogy a magnóból csak a minimum (40%) kell, hogy meglegyen, ami tutira meglesz, mert borzasztó egyszerű volt. Szerintem abból is 20-ból minimum 15-öt kapni fogok, de inkább többet. 
Az írásbelit is jónak éreztem, egész jól ment a fordítás, a szövegértés kifejezetten könnyű volt, és bízom benne, hogy a levelem se lett rossz. A teszt kiszámíthatatlan, de én úgy érzem az is nagyon jól sikerült, alig volt olyan, amiben nem voltam biztos. Úgyhogy összességében az írásbeli is nagyon valószínű, hogy meg lesz! 

Úgyhogy ezúton szeretném is megköszönni a nagyszerű felkészítést! Jóval egyszerűbbek voltak a feladatok, mint amilyeneket órán gyakoroltunk, és ez így nagyon jó volt, mert élesben könnyedén vettük az akadályokat.
A szóbeli egyébként mindenkinek jó lett, úgyhogy az szerintem mindenkinek meglesz :-)
János

Kedves Ágnes és Zsuzsa!

Mindannyian arra születtünk,hogy végigjárjuk az utunkat az elejétől a végéig és amit vállaltunk azt megtegyük itt a földön. Egy lépés ma közelebb vitt hozzá engem is,hogy ezt megtegyem…Mivel azonban összekapcsolódnak a sorsok és az én sorsom az volt,hogy megtanítsanak,megtanítsatok angolul írni és beszélni és érteni, ezért szeretnék sok-sok köszönetet mondani,hogy a sikeres komplex nyelvvizsgámhoz oly sok segítséget kaptam egy teljes fél éven keresztül TŐLETEK.Sok sikert és még több energiát kívánok áldásos tevékenységetekhez.

És még egyszer: Köszönöm

Sz.András

 

Kedves Morzsa Ágnes!

Köszönöm a középfokú nyelvvizsgára való felkészítést.Mindkét rész sikerült.
Boldog új évet kívánok! :)

Üdvözlettel:
K.Ákos

 

Tisztelt Tanárnő!

Köszönöm az eredményes vizsga felkészítést, nagyon hasznos és célirányos volt! Reméltem, hogy nem fog hiányozni, hogy nem írtam annyi levelet az utolsó hetekben, és bár az lett a legrosszabb, pontban szerencsére nem hiányzott! Még egyszer köszönet: 

Viktor