Tanfolyamok

Tisztelt Hallgatóink!

Az egyetem Idegennyelvi Vizsgáztatási Központja 2016.november 2-től 60 órás angol és német nyelvtanfolyamot hirdet az alábbi szinteken:

- szintrehozó 1.

- szintrehozó 2.

- középfokú nyelvvizsgára felkészítő

Szintrehozó 1. tanfolyamunkat azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik már tanulták a nyelvet általános-,

illetve középiskolában, tudásuk azonban kicsit megkopott, de a közeljövőben szeretnének sikeres középfokú nyelvvizsgát tenni. (60 óra)

A  szintrehozó 2. a szintrehozó 1. tananyag folytatása, alap és középfok közötti szint. (60 óra)

Középfokú nyelvvizsgára felkészítő:az adott vizsga feladattípusainak begyakorlása. (60 óra)

A tanfolyamra történő jelentkezéskor küldünk emailben egy szintfelmérő tesztet, amit mindenkinek saját tudásának megfelelően ki kell töltenie majd visszaküldeni. A jelentkezőket az aktuális tudásszintjüknek megfelelő csoportba osztjuk be.

A szintrehozó 1., szintrehozó 2. és a középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok a Népszínház utcai épületben lesznek heti 3x3 órában hétfő,szerda,csütörtök délután 17.00 órától 19.15-ig.

Egy 60 órás tanfolyam díja 51 000 Ft,mely igény szerint két részletben is fizethető.

Tanfolyamokat -vizsgaidőszak kivételével- egész évben szervezünk.Az aktuális tanfolyamok előtt minden alkalommal Neptun üzenetet küdünk Hallgatóinknak.

A tanfolyamokat min.8 max.10 fővel indítjuk.A nyelvtanár kollégák egyöntetű véleménye alapján, - a minőségi nyelvoktatás szakmai alapfeltétele a kiscsoportos oktatást. Az évek során a hatékonysági mérések is ezt bizonyították. A személyes, kellemes légkörön túl, hatékonysága miatt több sikerélményt is kínál. 

További részletekről érdeklődni a nyelvvizsga@rh.uni-obuda.hu email címen lehet.

Mindenkit szeretettel várunk! Külsősök is részt vehetnek tanfolyamainkon!

Zabóné dr.Varga Irén - vizsgahely-vezető

Lődi Hajnalka - ügyintéző